Dagboek van een juf (week 7)

Maandag 12 februari
Maandag heb ik een hele rustige ochtend gehad. Ik heb wat gelezen in het derde deel van Calander Girl. ’s Middags heb ik gewerkt. ’s Avonds heb ik een aflevering van suits gekeken. Later op de avond las ik nog een hoofdstuk in Calander Girl.

Dinsdag 13 februari
Dinsdagochtend moest ik naar de tandarts. Toen ik thuis kwam heb ik aan mijn blog gewerkt en mijn bullet journal er weer is bij gepakt. Hierna moest ik gelijk een middagje werken. ’s Avonds heb ik een kwarktaart gemaakt. Later op de avond keek ik vier handen op één buik. Daarna speelde ik nog wat spelletjes zoals, Gardenscape, Homescape en Machington. 

Woensdag 14 februari
Woensdag startte ik de dag heel rustig want ik had ’s nachts last gekregen van migraine. Ik heb woensdag dus ook vooral veel geslapen. Wel keek ik nog de liveshow van The voice of Holland, dit was al weer de halve finale. Woensdagavond bakte ik een boterkoek en ’s avonds was ik bij mijn vriend thuis. We keken naar Grease. Ook keek ik nog een aflevering van groeten uit 19XX. 

Donderdag 15 februari
Donderdag voelde ik me nog steeds niet helemaal goed. Dus had ik een heerlijk rustig dagje. Ik keek nog een keer de aflevering van groeten uit 19XX, want ik kwam er achter dat dit pas de nieuwe was. ’s Middags keek ik samen met mijn vriend naar de film G-force. ’s Avonds werkte ik aan de cursus van Chinouk Thijssen en werkte ik aan mijn blog. Ook keek ik nog een aflevering van Temptation Island. 

Vrijdag 16 februari
Dit was echt een leerdagje voor mij. Ik startte met de cursus van Chinouk Thijssen. Hier was ik donderdag al mee begonnen. Daarna leerde ik de theorie van mijn cursus Imagostylist. Ook leerde ik nog een hoofdstuk geschiedenis. In mijn pauzes keek ik de nieuwe afleveringen van Nieuwe Tijden en las ik een hoofdstuk uit Calander Girl. ’s Avonds las ik ook nog een hoofdstuk en keek ik naar de finale van The Voice of Holland. 

IMG_1995
Zaterdag 17 februari
Zaterdag middag werkte ik aan mijn blog, ik werkte wat ideetjes uit. Verder leerde ik wat voor geschiedenis. Ook las ik nog een stukje in Calander Girl. ’s Avonds besloten mijn vriend en ik te startten aan de Marvel films. Wij keken als eerste The incredible Hulk.

Zondag 18 februari
Zondagochtend heb ik moordvrouw gekeken, ik vind deze aflevering echt heel spannend. Hierna las ik eindelijk Calander Girl, Echte schoonheid zit van binnen uit. In de middag leerde ik voor mijn autotheorie. ’s Avonds keken mijn vriend en ik weer verder met de Marvel films. Wij keken The Iron Man en Captain America; The first Avenger. Ik ben niet zo van de superheldenfilms, maar ik moet zeggen dat ik de films tot nu toe echt heel leuk vind. The hulk vond ik wel iets te lang duren maar toch heel leuk. Toen ik later op de avond weer thuis was keek ik De Luizenmoeder. 

Wat vind jij van superheldenfilms?

Follow my blog with Bloglovin

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s