Aanrader! ELite

Weer een nieuwe aanrader met deze keer een relatief nieuwe serie. Dit keer raad ik de serie Elite aan. 

Elite is een Spaanstalige serie. Voor mij de eerste Spaanstalige serie die ik keek, ja ik had echt La Casa de Papel nog niet gezien voor deze serie. Ik kwam er achter dat ik het spaans niet storend vind tijdens het kijken, dit had ik van tevoren wel verwacht.

IMG_3808
Foto gemaakt vanaf Netflix

Elite gaat over een middelbare school, waar drie nieuwe leerlingen komen. Drie opvallende leerlingen voor deze school. Alle leerlingen in de klas zullen zich aan moeten passen aan elkaar. Voor de één is dit een stuk gemakkelijker dan voor een aantal andere leerlingen. In de eerste afleveringen kom je er achter dat er een lijk is gevonden. Doormiddel van flashbacks en het heden door elkaar ga je door de afleveringen heen en kom je er uiteindelijk achter wie de dader is.

De serie heeft tot nu nog maar één seizoen. Deze bevat acht afleveringen. De afleveringen duren per stuk ongeveer een uur. Voor mij was dit geen serie om even tussendoor te kijken, omdat ik daar de afleveringen persoonlijk te lang voor vind. Wel heb ik Elite binnen een week gekeken. Ik vond het een heerlijke serie om ’s avonds na het werk naar te kijken.

De serie is 16+. Dit komt doordat de serie de nodige seks-, vecht- en andere schokkende scenes bevat. Een aantal van de acteurs zit ook in de serie, La Casa de Papel.

Ik zou deze serie absoluut aanraden om te kijken. Het is de perfecte mix tussen drama en misdaad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s