Dagboek van een Juf ~ 6

Zaterdag 2 februari
Zaterdag was het weer tijd om te werken aan school. Voordat ik aan school begon keek ik wat video’s op YouTube en kocht ik wat boeken bij de Boekenkraam.nl. Tijdens het werken aan school luisterde ik naar Danni Lowinski. Aan het eind van de middag keek ik naar Flikken Maastricht. Verder begon ik in Waarom mama drinkt en Van Chanel naar flanel. Omdat ik het lezen echt ontzettend mis, de ontspanning. ’s Avonds ging ik uiteten met mijn vriend bij Seoul Sista. Echt een aanrader. Toen ik weer terug was keek ik Wie is de Mol en Moltalk terug. 

Zondag 3 februari
Zondag sliep ik heerlijk tijd. Aan het eind van de ochtend was het weer tijd om verder aan school te werken. Aan het eind van de middag leverde ik drie van de vier portfolio’s in. Hierna las ik in Waarom Mama Drinkt. ’s Avonds moest ik heel even werken. Daarna las ik verder in Waarom Mama Drinkt.

Maandag 4 februari
Maandag sliep ik ook uit. Ik hoefde namelijk pas ’s middags naar school, voor een paar uurtjes. Toen ik thuis kwam keek ik nog een stukje van Danni Lowinski. Maandagavond maakte ik het laatste deel van mijn vierde portfolio af. Hierna las ik wat in Hof van Doorns en Rozen.

Dinsdag 5 februari
Dinsdag was mijn laatste stagedag in deze groep. Het was echt een hele leuke dag en ik kreeg echt ontzettend lieve woorden en cadeautjes van de leerlingen. ’s Middags na stage keek ik wat afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden. ’s Avonds las ik in Hof van Doorns en Rozen. 

Woensdag 6 februari
Woensdag is mijn vrije dag. Ik maakte een planning voor de nieuwe periode op de school. Een pittige periode denk ik. Ik luisterde naar een podcast over Wie is de Mol. Ook luisterde ik naar een podcast van Ruud de Wild. Verder deed ik wat huishoudelijke taken. ’s Avonds had ik de tijd om Hof van Doorns en Rozen uit te lezen. Ik kan niet wachten om het tweede deel te gaan lezen.

Donderdag 7 februari
Donderdag was ik een dagje aan het werk. Na het werk bereidde ik de volgende dag voor. Toen ik thuis kwam las ik wat in Waarom mama drinkt. ’s Avonds ging ik sporten. Daarna keken m’n vriend en ik nog voor een vakantie.

Vrijdag 8 februari
Vrijdag moest ik weer een dagje werken. ’s Avonds keek ik naar Flikken Maastricht. Daarna las ik weer in Waarom mama drinkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s