Dagboek van een Juf ~ 12

Zaterdag 16 maart
Zaterdag was ik redelijk vroeg wakker. ’s Ochtends deed ik lekker rustig aan. Ik las wat in De prins op het verkeerde paard. Aan het eind van de middag las ik deze uit. Aan het begin van de avond leerde ik nog wat voor school. Daarna ging ik naar mijn vriend. We keken een stukje van de interactieve film, Black Mirror. Persoonlijk trok dit mij niet zo, maar heel ver hebben we nog niet gekeken.

Zondag 17 maart
Zondag stond ik vroeg op, om te leren voor school. Na dat ik aan school had gewerkt, deed ik nog wat huishoudelijke taken. ’s Middags kwam mijn vriend. ’s Avonds moest ik een paar uurtjes werken. Na mijn werk leerde ik nog wat voor school. Ook keek ik naar De Mol en ging ik verder met mijn diamond painting.

Maandag 18 maart
Maandag was het weer tijd voor een dagje school. ’s Avonds keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Ook begon ik in Girl Online van Zoe Sugg.

Dinsdag 19 maart
Dinsdag had ik een dagje stage. Na mijn stage ging ik even op visite bij mijn vader. ’s Avonds keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden en werkte ik verder aan mijn diamond painting.

Woensdag 20 maart
Woensdag ging mijn werk extreem vroeg, namelijk om 03.15. Ik ging ’s ochtends mijn moeder helpen met een stembureau opzetten. Om acht uur was ik weer thuis en ging ik nog even naar bed. Voordat ik in slaap viel, keek ik naar Temptation Island USA. ’s Middags keek ik naar Hotter than my daughter en Goede tijden, Slechte tijden. Ook las ik nog wat in Girl Online.
’s Avonds werkte ik wat aan mijn blog en las ik nog wat.

Donderdag 21 maart
Donderdag heb ik weer een dagje gewerkt. Na mijn werk keek ik naar Temptation Island. ’s Avonds keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden ook las ik nog wat in Girl Online.

Vrijdag 22 maart
Ook vrijdag moest ik werken. Voordat ik ging werken, keek ik naar Goede tijden, Slechte tijden. Na mijn werk, luisterde ik naar de podcast van Trust Nobody België. ’s Avonds las ik nog wat en werkte ik aan mijn blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s