Wrap up – december’21

In december las ik in totaal zes boeken uit en dat was voor mij best een goede leesmaand. Van deze zes boeken las ik ook 2 kinderboeken. Daar zal ik mee beginnen.

Beide kinderboeken zijn van de Zoete Zusjes. Het eerste boek wat ik uitlas was De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas. Dit boek las ik voor in de klas. De kinderen waren ontzettend enthousiast over dit boek en daarom bestelde ik ook De Zoete Zusjes vieren Kerst. Dit boek las ik al voordat ik hem mee nam naar school. Dit vind ik zelf altijd fijn, omdat je dan op onderwerpen in kan spelen tijdens het voorlezen of verder gedurende de dag.

Het volgende boek dat ik uitlas was Winter in de B&B. Dit boek mocht ik lezen voor de blogtour van Uitgeverij Hamley Books. Mocht je benieuwd zijn naar mijn mening, dan kun je hier mijn recensie terug lezen. Ik vond in dit boek een hele fijne sfeer zitten.

Het boek wat ik daarna uitlas, had ik wat meer moeite mee. Dit boek had ik geleend van een collega en was niet helemaal een boek voor mij. Ik heb er ook bijna 3 weken overgedaan om dit boek uit te lezen. Het boek waar ik het over heb is Alleen een beetje verliefd mischien. Nu begreep ik online dat dit boek het eerste deel van zeven jaar is. Of ik volgende delen ook nog zou lezen weet ik niet. Het einde vond ik wel sterker worden.

Daarna las ik Als doden Slapen, dit boek mocht ik ook lezen voor de blogtour van Uitgeverij Hamley Books. Dit was het derde en laatste deel uit De Dodenreeks. Telkens keek ik enorm uit naar deze boeken. Mocht je mijn recensie willen lezen van dit deel die kun je hier vinden. Mocht je mijn recensie van het eerste deel, Als Doden Dromen, willen lezen, die kun je hier terugvinden.

Als laatste boek van het jaar las ik een kerstboek, namelijk De Kerstbachelorettes. Dit was echt een heerlijk boek om dit fijne (lees)jaar mee af te sluiten. Eigenlijk hoop ik ook wel dat Lisanne Stam De Bachelorettes nog eens terug laat komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s